Log alstublieft in

Voor deze functie moet u zich registreren of inloggen.

BLUE CRUISE IN TURKIJE

Aan boord zijn van de wereldberoemde Blue Cruis kan de perfecte en de mooiste uitstap zijn die je in Turkije kunt ervaren. We nodigen je uit aan boord van de Blue Cruise Gulet Yacht om de schoonheid en de gift te ontrafelen die de Aegeïsche Zee te bieden heeft. Als je denkt dat het enkel om cruisen gaat op ongerepte water laat de adembenemende historische sites in de Aegeïsche ze en gast van andere attracties u verbluffen. Onze Blue Voyage neemt je mee op reis naar de turkooise kust en andere natuurlijke wonderen gedurende je reis.

Voor een enthousiaste en veeleisende bezoeker, zijn er verschillende redenen om met een Blue cruise te vertrekken. Zwemmen in diverse kustlijnen, zonnebaden op het dek en genieten van heerlijke maaltijden zijn er maar enkele van. Blue Cruise gaat verder dan basis en biedt u een exquise cruise-ervaring aan. Met de luchtblauwe zee, 176 dagen zonneschijn per jaar en een geschiedenis dat ons 8.000 v.Chr. terugbrengt, scheep in reis die niet alleen de zinnen zal strelen maar u ook zaal meenemen op intellectuele reis.

Met Blue Cruise ziet u een aantal sites onderweg, elk zijn ze een rijke bron aan plezier en kennis. Deze trip ligt op de ‘Blue Road’ – gevolgd vissers, haven mannen en traders in de voorbije jaren – verspreid over een groot gebied van ongeveer 350 zeemijl tussen Kusadasi aan de Egeïsche Zee en Antalya in de Middellandse Zee.

Blue Cruise Routes

Bodrum is de belangrijkste stad met de meeste boottochten. De typische rouue gaat van de Golf van Gokova, Golf van Hisaronu en Gulluk vooraleer een dozijn verlaten baaien met groene bossen te bereiken om dan verder te gaan naar de rotsachtige kustlijn.

Deze ervaring wordt onbetaalbaar als je na verankering de inlandse oude steden van Didyma en Lasso bezoekt – in de achtergrond hoor je klokken en bellen van geiten weerklinken. Volgende bestemming is Gokova, ietsje anders maar levendiger met zijn uitgestrekte stranden en zeeresorts. Naast de grote drukte in de stad Gokova, zijn er eveneens resten van de oude stad Keramos met als hoofdattractie Cleopatra’s beach. Men zegt dat dit strand geïmporteerd werd uit Egypte voor haar en haar geliefde Anthony! Deze anekdote maakt de bestemming nog exotischer en spannender.

Knidos, verder zuid-west Gokova gelegen, was een grote stad tijdens de oudheid. Tegenwoordig is het een leuke bestemming voor alle toeristen van een Blue Cruise reis. Er zijn een reeks van prive-stranden en verlaten grotten waar je kan zwemmen, snorkelen en andere watersporten in hemelsblauwe wateren. Als je van vissen houdt kan je gemakkelijk een ideaal plaatsje vinden. Wat je er ook vangt het wordt jou avondeten met de beloofde BBQ door de chef!

Datca is jou volgende bestemming en één van de drie netste omdat er totaal geen industrialisatie is. Met zijn unieke en nette atmosfeer, charmante restaurants, bars en ambachtelijke winkels, is Datca net een droomstad waar je eenvoudig kan rondwandelen, souvenirs voor de familie of vrienden kopen of zelf iets meepikken om jezelf te herinneren aan jou exotische Blue Cruise avontuur.

Het populaire resort in Marmaris is gelegen voorbij de golf van Hisaronu. Marmaris is de thuis voor enkele van de grootste hotels en jachthavens in de Egeïsche zee. Iztuzu ligt langs de kust waar je de Loggerhead schildpad kunt vinden m.a.w Caretta-Caretta schelpen. Je kan er van de rivier genieten met kleine bootjes en Dalyan bezoeken, waar alle bekende ruïnes van Caunos liggen. Daarnaast kun je je laten verwennen in modderbaden en genieten van warmwaterbronnen.


Volgende bestemming op onze lijst Fethiye. Het is een heel grote stad. De haven is er één van de actiefste in de regio. Fethiye heeft vele baaien en eilanden. Op jou route moet je zeker stoppen bij Gocek een andere rustige en intieme stad in de Golf van Fethiye. Hier kan je de meest exquisite jachten bezichtigen in de haven. Olu Deniz (Dode Zee) ligt in het zuiden van Fethiye. Hier kun je de verbazingwekkende blauwe lagune en natuurreservaten bezoeken. Je zult er ook de Lyciaanse ruïnes van Xanthos en Letoon ontdekken. Kalkan en Kas zijn een paar kleine maar bekende steden in het oosten van Fethiye. De exotische sfeer specifiek in deze steden komt van de geplaveide wegen, elegante winkels, exquise restaurants en bars. Volgende op de route is Kekova, waar de verzonken stad ligt. Het grote Ottomaanse kasteel hier in de regio zal u laten smaken van de pracht van het Ottomaanse rijk.

Antalya is de laatste stop en één van de grootste en populairste resorts in Turkije. De oude stad van Antalya ligt tegenover de haven waar de smalle weken elkaar kruisen en je naar de restaurants, bars en winkels brengen. De Hadrians Gate, gelegen in de hoofdstraat, kan je vinden buiten het oude kwartier.

Gulet Yacht Verhuur & Cabine verhuur

Deel deze exlusieve ervaring van privé- en luxereis met jou familie en dichtste vrienden door een Gulet Jacht te huren dat volzit van comfort en weelde. Je bent ook steeds welkom om een cabine te huren en de kosten te delen met 8 tot 20 andere medepassagiers.

Maak jou reistrip in deze vakantieperiode extra speciaal door aan boord te gaan van een Blue Cruise die jou zinnen zal verjongen en je zal helpen aansluiten met de natuur en de geschiedenis. Een gastvrije kapitein een een vriendelijke bemanning verzekeren je te relaxen en ten volle te genieten van de prachtige adembenemende Blue Cruise!

De Blue Cruise begint hier!

Sirribir Okumus
Director

 • Contact
 • Prijsaanvraag
 • Email ons
 • Bel ons
 • Wij bellen u
 • Live Chat
 • Met trots presenteren wij de beste charter gulet jachten in Turkije en hebben wij meer dan 14 jaar ervaring. Ons ervaren team verzekert u dat charters professioneel verzorgd worden van begin tot eind.
 • SIRRIBIR OKUMUS
  CEO

 • Laat ons uw wensen weten zodat wij u kunnen helpen om de perfecte jacht voor u te vinden.
 • Prijsaanvraag
 • ondersteuningsteam
 • S.OkumusS.Okumus
  Oprichter & CEO
  soguletyacht.net

 • I.OkumusI.Okumus
  Guest Relations
  ioguletyacht.net

 • E.KantarmisE.Kantarmis
  Operation Manager
  ekguletyacht.net

 • E.AriE.Ari
  Verkoopmanager
  eaguletyacht.net

 • A.KantarmisA.Kantarmis
  Verkoop consultant
  akguletyacht.net

 • main.kDikmain.kDik
  Verkoop consultant
  kdguletyacht.net

 • main.sAtesmain.sAtes
  Accountmanager
  saguletyacht.net

 • O.PorkarO.Porkar
  IT Manager
  opguletyacht.net

 • main.fCelikmain.fCelik
  Kantoor assistent
  fcguletyacht.net