Log alstublieft in

Voor deze functie moet u zich registreren of inloggen.

TURKSE GULET

De traditionele Turkse Gulet is een ambachtelijk boot uit hout gemaakt door hoog gekwalificeerde meest ambachtslui. Ook gekend als motorzeilers, Gulets zijn extreem comfortabel en ideaal voor lange zeereizen alsook voor reizen in de kustwateren.

De oorsprong van Gulets gaat terug naar Bodrum in Turkije maar de stijgende vraag op de markt leidde tot de start van de constructie in Bozburun, Marmaris, Fethiye en Istanbul. Hoge kwaliteit en duurzaam hout zoals teak, maun en iroko worden voornamelijk gebruikt om mooie en stevige Gulets te bouwen.

GULET TYPES

Gulet: de meest populaire van de traditionele jachten voor een ‘Blue Cruise’ is de gulet. Het is een cruisejacht met brede, afgeronde achtersteven dat zeer geschikt is voor comfortabel tafelen of loungen. Gulets hebben normaal een tweemaster (marconi) of schoener-tuigage met één, twee of drie voorzeilen. De lengtes schommelen tussen de 15 tot 55 meter en ze zijn geschikt voor 6 tot 24 personen in 3 tot 12 hutten met eigen douche en toilet.

Aynakic (tweemaster): het heeft een verhoogde, vierkant achtersteven die ruimte maakt voor extra hutten hieronder vergeleken met een gulet. Er kan een grote masterhut zijn op het achtersteven. Ze herbergen 6 tot 24 personen in 3 tot 12 hutten met dubbelbedden met private douche en toilet. Ze zijn over het algemeen tweemaster (marconi)-rigging en meet 15 tot 50 meter.

Tirhandil: het is het oudste type houten boot met puntig achtersteven dewelke gepast is om te zeilen in de Egeïsche wateren. Oorspronkelijk hadden meeste lateen zeilen, nu varieert de rigging van sloop tot cutter tot gaffel. Ze meten normaal tussen de 11 en 30 meters in lengte en zijn geschikt voor 6 tot 16 personen in 3-8 dubbel bedden hutten met eigen douche en toilet.

GULET CHARTER TYPES

Gulet Yacht Charter: Charter een Gulet Yacht om te genieten van een luxe prive vakantie op zee met uw familie en vrienden. Of u nu kiest voor een traditionele, standaard, luxe of extra luxe Gulet Yacht volgens uw budget, dan mag u zich verheugen op een onvergetelijke vakantie-ervaring die ervoor zal zorgen dat u terugkomt!

Cabine Charters: Kunt u de gulet niet volledig zelf huren? Maak u geen zorgen! U kunt nog steeds het meeste uit uw vakantie halen door een hut te huren en een geweldige cruise-ervaring genieten met uw familie of vrienden of uw netwerk uitbreiden en nieuwe vrienden maken aan boord!

FACILITEITEN OP DE GULET

Het ontwerp van een traditionele Turkse gulet is inderdaad geëvolueerd door de eeuwen heen en een moderne Gulet is een zachte en comfortabele blauwe cruise boot variërend tussen de 11-55 meter (36-180 voet). De lengte van de gulet is in proportie tot de capaciteit van de passagiers. Gulets zijn met veel smaak en stijl ingericht en bieden een maximaal comfort en faciliteiten aan de passagers aan boord. Elke standaard hut in een gulet heeft patrijspoorten, kleerkast, spiegel, airco, eigen douche en toilet. Master hutten zijn prachtig ingericht met een bankstel, dressoir, een bureau en een jacuzzi of hydro massage douche om de gasten aan boord te verwennen. Er zijn aparte hutten voor de bemanning.

Het dek is uitzonderlijk ruim en voorzien van de beste zeilapparatuur, zonmatrassen en kussens zodat de pasagiers kunnen genieten van een aangename vakantie op zee! Om het even of de reizigers van de zon willen koesteren of genieten van een adrenaline-pompende surf op zee, er zijn allerlei arrangementen beschikbaar op de charter om hen te vermaken en hun tijd door te brengen. Passagiers kunnen ook ontspannen op het achterdek, dat is ingericht met een comfortabel achterdekbank of genieten van een fijn diner in de ruime salons in het restaurant of gewoon luieren in de prachtige en volledig uitgeruste kombuis.

VEILIGHEID OP DE GULET

De veiligheid en het comfort van de passagiers zijn topprioriteit op de gulets. Elke gulet heeft een grote voorraad aan vers water en brandstof. Daarnaast is er VHF radio, GSM en volledige navigatie en veiligheidsuitrusting zoals en reddingsvlot, reddingsvesten en brandblussers evenals tv en dvd-speler, koelkast, ijsblokjesmachine, diepvriezer, volledig uitgeruste kombuis en joker boot die helpt in geval van crisis en toelaat om met volle teugen van de vakantie op zee te genieten.

GULET BEMANNING

Elke gulet heeft een ervaren en deskundige Turkse kapitein, een kok en matroos om u te verwelkomen en de boot na te kijken. Zij kunnen u adviseren over de beste ankerplaatsen, de boot sturen, de zeilen hijsen, voor anker gaan, de windsurf riggen, de boot reinigen, voorraden leveren, heerlijke maaltijden koken en serveren en zelfs aan boord entertainen.

Wij werven enkel de meest ervaren en volldige gekwalificeerde bemanning aan en hebben een uitgebreid bestand of beschikbare bemanningsleden, velen voeren reeds met ons. Onze crew is vooral Turks en heeft een uitgebreide kennis van cruise en het lokale leven. Echter, tenminsten één bemanningslid spreekt vlot een tweede taal.

Uw kapitein zorgt ervoor dat uw cruise op een goed tempo voortgaat. Vertrek en maaltijden worden aan boord beslist afhankelijk van de samenstelling van de groep, de dag van de week alsook de weersomstandigheden. Terwijl de kapitein de verantwoordelijkheid heeft over de veiligheid op het schip, de gasten kunnen de route wijzigen wanneer nodig.

Onze crew is zeer verantwoordelijk en vriendelijk. Passagiers kunnen met al hun vragen en problemen direct bij de kapitein terecht die hen meteen zal te woord staan. (In feite, in ruil voor een eenvoudige uitnodiging voor een koffie avondmaal, kunt u hem vragen hoe men een jacht bestuurt of ander interessant kan doen op het schip!)

 • Contact
 • Prijsaanvraag
 • Email ons
 • Bel ons
 • Wij bellen u
 • Live Chat
 • Met trots presenteren wij de beste charter gulet jachten in Turkije en hebben wij meer dan 14 jaar ervaring. Ons ervaren team verzekert u dat charters professioneel verzorgd worden van begin tot eind.
 • SIRRIBIR OKUMUS
  CEO

 • Laat ons uw wensen weten zodat wij u kunnen helpen om de perfecte jacht voor u te vinden.
 • Prijsaanvraag
 • ondersteuningsteam
 • S.OkumusS.Okumus
  Oprichter & CEO
  soguletyacht.net

 • I.OkumusI.Okumus
  Guest Relations
  ioguletyacht.net

 • E.KantarmisE.Kantarmis
  Operation Manager
  ekguletyacht.net

 • E.AriE.Ari
  Verkoopmanager
  eaguletyacht.net

 • A.KantarmisA.Kantarmis
  Verkoop consultant
  akguletyacht.net

 • main.kDikmain.kDik
  Verkoop consultant
  kdguletyacht.net

 • main.sAtesmain.sAtes
  Accountmanager
  saguletyacht.net

 • O.PorkarO.Porkar
  IT Manager
  opguletyacht.net

 • main.fCelikmain.fCelik
  Kantoor assistent
  fcguletyacht.net