Log alstublieft in

Voor deze functie moet u zich registreren of inloggen.

CHARTER PROCES

Elk jaar, op het einde van het zomerseizon (eind oktober) begint het nieuwe charterseizoen al. Omdat er slechts één jacht van elk beschikbaar is, in tegenstelling tot Cruise Schepen en hotels, en zodanig dat de data die u wenst te boeken niet geboekt werden bij een andere verhuurmaatschappij; hoe vroeger je boekt, hoe groter de kans dat je het haalt. Bovendien, indien u geen specifieke jacht in gedachte heeft, kunnen wij u meer alternatieven aanbieden indien je vroeger boekt, in de lijn van uw eisen. En de vroegboekkortingen doen je nog meer besparen. Maar dat betekent niet dat als je vroeg boekt, dat je de beschikbare jacht niet vindt. Je kan zelfs één dag voor de reisdatum vastleggen. Je kan eveneens genieten van last minute kortingen in deze charters voor de dichtste data. Natuurlijk is dit enkel mogelijk als de beschikbare jachts beschikbaar zijn die aan uw wensen voldoen.

Jou charter process begint op het ogenblik dat u ons contacteert en het eindigt wanneer uw vakantie eindigt en je naar huis terugkeert zonder problemen.

1. Vraag naar jachtverhuur

Bekijk de jachten op onze website en vragen over uw favoriet jacht kunt u sturen via onze communicatiemodules. Jouw aanvraag wordt binnen de 24 uren beantwoordt. Als je deze aanvraag invult, vermeld of we je mogen contacteren via telefoon of e-mail.

Bovendien, wanneer u ons contacteer tijdens de kantooruren dan kunt u uw aanvragen sturen of een offerte vragen. Onze kantooruren (GMT+2) zijn tussen 09.00 en 22.00.

Nadat uw aanvraag ons heeft bereikt, ontvangt u van ons een e-mail formulier met de passende jachtalternatieven passend bij de details die u ons verschafte. Om te beginnen, indien er meer dan één alternatief is specifieert u het best deze dat bij u past en delen onze mening over het alternatief dat het beste bij u past. Onze vertegenwoordigers zullen u op gepaste wijze bijstaan.

Na de keuze van de gewenste jacht, kunnen we overstappen naar de volgende fase.

2. Beslissen over details en Jacht Verhuur Contract

De te volgen route, eten en drinken, special evenementen, details over de luchthaven transfer zullen samengevoegd worden en het jachtverhuur contract wordt opgesteld. Alhoewel alle details in het contract gespecifieerd staan, behalve voor de vertrek en aankomstpunten, route details, details over eten en drinken, organisatie en transfer details kunnen gewijzigd worden volgens uw wens tot de laatste minuut.

De laatste versie van het jachtverhuur contract wordt door ons ondertekend en naar u gestuurd via e-mail. U dient het contract te printen, te tekenen en ons terugsturen via e-mail of fax.

Het contracht wordt gevalideerd vanaf het ogenblik dat 40% van de totale huurwaarde betaald is via bank transfer. Van zodra het betaalbewijs in ons bezit is, maken wij de uiteindelijke bevestiging van de reis en verhuren u de gevraagde jacht op de gevraagde data.

Annulering en retourbeleid

U wenst de reis te annuleren of om welke redden dan ook wijzigingen aanbrengen. Indien de jacht niet verhuurd is voor de door u gewenste data, zullen wij u met genoegen helpen.

In geval van annulering van de charter, is ons annuleringsbeleid als volgt:

Het bedrag gelijk aan

25% van de aanbetaling voor annulaties gedaan minstens 90 dagen voor vertrek

50% van de aanbetaling voor annulaties gedaan minstens 89-60 dagen voor vertrek

75% van de aanbetaling voor annulaties gedaan minstens 59-40 dagen voor vertrek

100% van de aanbetaling voor annulaties gedaan minstens 39-0 dagen voor vertrek

Is het bedrag van de annuleringsvergoeding.

Gezien het feit dat wij slechts over 1 exemplaar van elke jacht beschikken en het moeilijk is om op dezelfde data te verhuren als de reisperiode, dit annuleringsbeleid wordt uitgevoerd door alle jachteigenaars en agentschappen.

Desondanks in geval van ziekte, ramp, oorlog, enz, door op een gezonde manier met de eigenaar van de jacht te onderhandelen en als de eigenaar zijn toestemming geeft, kan er een volledige terugbetaling gebeuren. Deze beslissing valt volledig onder de verantwoordelijkheid van de jachteigenaars.

3. De reis voltooien

Indien u beroep doet op onze luchthaven shuttle dienst, dan begint de reis bij de begroeting op de luchthaven. Indien de vlug eerder is dan het vertrekuur van de tour, dan kunt u een activiteit organiseren voor de wachtperiode door uw bagage op ons kantoor te laten, dan kunt u vrij een stadsbezoek afwerken.

Tot het vertrekuur van de reis zal ons team de nodige voorbereidingen getroffen hebben en kunt u uw reis aanvatten. Het feit dat u onze jacht binnenstapt betekent niet dat onze verantwoordelijkheid hier eindigt. Tijdens de huurperiode, kunt u al uw uw wensen meedelen aan de klantenverantwoordelijke of direct aan de jachtkapitein.

Op het einde van de huurperiode, indien het vroeger startte, zal één van onze wagens u van de jacht naar de luchthaven brengen.

Elke gast, die veilig en tevreden thuiskomt, is een bron van trots voor ons bedrijf…

 • Contact
 • Prijsaanvraag
 • Email ons
 • Bel ons
 • Wij bellen u
 • Live Chat
 • Met trots presenteren wij de beste charter gulet jachten in Turkije en hebben wij meer dan 14 jaar ervaring. Ons ervaren team verzekert u dat charters professioneel verzorgd worden van begin tot eind.
 • SIRRIBIR OKUMUS
  CEO

 • Laat ons uw wensen weten zodat wij u kunnen helpen om de perfecte jacht voor u te vinden.
 • Prijsaanvraag
 • ondersteuningsteam
 • S.OkumusS.Okumus
  Oprichter & CEO
  soguletyacht.net

 • I.OkumusI.Okumus
  Guest Relations
  ioguletyacht.net

 • E.KantarmisE.Kantarmis
  Operation Manager
  ekguletyacht.net

 • E.AriE.Ari
  Verkoopmanager
  eaguletyacht.net

 • A.KantarmisA.Kantarmis
  Verkoop consultant
  akguletyacht.net

 • main.kDikmain.kDik
  Verkoop consultant
  kdguletyacht.net

 • main.sAtesmain.sAtes
  Accountmanager
  saguletyacht.net

 • O.PorkarO.Porkar
  IT Manager
  opguletyacht.net

 • main.fCelikmain.fCelik
  Kantoor assistent
  fcguletyacht.net